Lån penger på dagen

lån på dagen

Med smålån eller forbrukslån på dagen kan man i dag faktisk komme fra planlegging av et prosjekt til at finansieringen er på plass på samme dag. De som har vært gjennom en del oppussingsprosjekter eller innkjøpsprosjekter i familien, har i mange år vært vant til at man må bruke en del tid på planleggingen før man kan komme i gang med prosjektene man ønsker å gjennomføre. I dag har teknologien åpnet muligheter for at man ikke lenger må vente i spenning i flere dager for å få vite om en drøm om å gjennomføre et oppussingsprosjekt, eller en drøm om å kjøpe en båt, skal bli virkelighet. Ofte starter slike ideer som en samtale over middagsbordet, og kan raskt bli til en konkret plan om samtalen tenner en gnist. Når man har begynt å diskutere mulighetene for å pusse opp kjøkkenet, eller for å kjøpe seg en stor sjekte som familien kan overnatte i hele sommeren, så blir man raskt giret opp. Når man da har trukket planleggingen så langt at man gjerne skulle visst om man kan finansiere det, så er det ikke alle som har lyst til å vente flere dager før svaret foreligger.

I stedet kan man umiddelbart fylle inn en søknad om forbrukslån uten sikkerhet og få svar på om man får tilslag umiddelbart. I noen tilfeller er ikke planen større enn at man kan klare seg med smålån. Dersom man vurderer et oppussingsprosjekt som ikke kommer over 40-50000kr, så kan man vurdere muligheten for å ta det som smålån. Det samme gjelder om man ikke leter etter en stor sjekte man kan overnatte i, men kunne en liten jolle for å komme seg ut i skjærgården om sommeren, at det også er noe man kunne kjøpt med et smålån.

Kom raskt i gang med smålån eller forbrukslån på dagen

Når gnisten er tent og hele familien allerede har begynt å glede seg til ny båt, eller om mor og far gleder seg til bedre benkplass på kjøkkenet for å tilberede spennende matretter, så er det ikke langt fra plan til å ha klarlagt finansieringen. Man kan søke om et forbrukslån på dagen, og man har svar på om man får lånet med en gang man har fylt ut søknaden på nett. Man slipper å gå i lang tid uten å vite om man kan gjennomføre det man har lyst til. Det kan være ting man ønsker å komme i gang med umiddelbart, men da må man først vite at det blir noe av. For eksempel trenger man en båtplass til sjekta man har lyst på. Det er det lurt å lete etter tidlig da det ikke er så lett å få tak i. Man må gjerne stille seg på venteliste på forskjellige steder og håpe på det beste. Skal man pusse opp, vil man gjerne hente inn noen tilbud for å få vite hvor mye prosjektet kan koste, eller man vil avklare om familie eller venner kan hjelpe til om man ønsker å utføre prosjektet selv.

Lån uten sikkerhet er blitt billigere

Lån uten sikkerhet er ikke så dyrt som man kunne oppleve for bare få år siden. Det er mange tilbydere på markedet, både av forbrukslån og smålån, og alle ønsker å tiltrekke seg kundene. I dag er det vanskelig å trekke til seg kunder på kundeservice alene. Man trenger også å kunne skilte med god pris. Derfor har flere tilbydere de siste par årene kommet med tilbud om forbrukslån helt ned til 7,9% rente. Dette har igjen gjort at eksisterende tilbydere har måttet sette ned rentene på sine lån for å beholde kundene sine.